Over ons

Nebim Used Trucks is al vele jaren uw betrouwbare partner in gebruikte trekkers, vrachtwagens, aanhangwagens, opleggers en bestelwagens. En dat wereldwijd, want Nebim Used Trucks levert aan 85 landen op vijf continenten. Of u nu wilt kopen of verkopen, Nebim Used Trucks is de professionele en gespecialiseerde partij voor inkoop en verkoop van gebruikt transportmaterieel, inclusief alle bijbehorende diensten.

  • uitstekende service
  • eigen werkplaats
  • ervaring in de goede afwikkeling van alle (import- en export)documenten
  • wereldwijd netwerk
  • eigen transportmaterieel
  • snelle betaling bij inkoop
  • alle Europese truck en trailer merken

Gespecialiseerde werkplaats

In onze werkplaats ondergaan alle voertuigen een uitvoerige technische controle. Wij maken hiervan een rapport op dat voor alle klanten ter inzage ligt.

Daarnaast kunnen wij reparatie en onderhoud aan uw bedrijfswagen, truck of trailer in onderling overleg en tegen een concurrerend tarief voor u uitvoeren. Ook voor werkzaamheden aan opbouw en carrosserie kunt u rekenen op de expertise van ons technisch personeel.

Exportkentekens en verzekering

Uw aangekochte truck of trailer zelf transporteren? Wij regelen graag een 5-daags exportkenteken met verzekering voor u. Vertel ons één dag van tevoren dat u wilt vertrekken en wij zorgen ervoor dat het kenteken klaarligt.

Douane / RDW

Als een voertuig buiten Europa verkocht wordt, is een exportdocument vereist. Dit exportdocument maken wij snel en foutloos voor u op. U betaalt hiervoor een borgsom die we direct terugstorten zodra het exportdocument ondertekend bij ons terug is.

Nebim is RDW-gecertificeerd. Dat maakt het aan- en afmelden van voertuigen in Nederland erg eenvoudig. Wij kunnen onmiddellijk uw truck, bedrijfswagen of trailer vrijwaren en op naam zetten.

Wegtransport en verscheping

Nebim Used Trucks beschikt over eigen transportmaterieel voor het ophalen van ingekochte voertuigen en het vervoeren van verkocht materieel naar havens in Nederland, België en Duitsland. Door onze wereldwijde leveringen en onze goede contacten met gerenommeerde rederijen verschepen wij uw gekochte voertuigen tegen een scherp tarief, naar elke haven ter wereld.

ISO-gecertificeerd

Nebim Used Trucks is ISO 9001 én ISO 14001 gecertificeerd. Deze certificaten bevestigen onze uniforme werkwijze en kwaliteit. Bovendien wordt door ISO 14001 het milieu zo min mogelijk belast.

OV-service

Laat het ons weten als u ons met de trein bezoekt, dan halen we u op van het station in Weert en brengen u, indien nodig, ook terug.